Tervetuloa Porin varhaiskasvatuksen ja iltapäivätoiminnan sähköiseen asiointiin

Minimera
Täällä voit tehdä lapsellesi hakemuksen varhaiskasvatukseen, esiopetukseen, avoimeen päiväkotiin, palvelusetelipäiväkotiin tai yksityisten koulujen iltapäivätoimintaan. Lisäksi voit hakea lapsellesi siirtoa toiseen hoitopaikkaan tai irtisanoa nykyisen hoitopaikan.
 
Porin kaupungin koulujen iltapäivätoimintaan haetaan Wilma-järjestelmän kautta.

Esiopetusikäisen lapsen varhaiskasvatushakemus ja esiopetusilmoitus täytetään kohdassa Esiopetukseen ilmoittautuminen. Mikäli lapsi tarvitsee esiopetuksen lisäksi myös varhaiskasvatusta, hakemus täytetään sivulla (5).

Täältä voit laskea arvion varhaiskasvatusmaksusta. Mikäli ette hyväksy korkeinta maksua, toimittakaa tulotodistukset sähköisesti tai Sivistyskeskukseen, Otavankatu 3. Asiakasmaksulaskuri toimii valtakunnallisten maksusääntöjen mukaan.

Varhaiskasvatuspaikkaa on haettava 4 kk ennen hoidon tarvetta, tai heti kun haet työ- tai koulutuspaikka. Mikäli hoidon tarve aiheutuu työllistymisestä, koulutuksesta tai opiskelusta, eikä hoidon tarve ole ennakoitavissa, on haettava välittömästi, kuitenkin vähintään 2 viikkoa ennen hoidon tarvetta. Mikäli hoidon tarpeesi on kiireellinen, ota suoraan yhteys varhaiskasvatuksen palveluvastaavaan tai perhepäivähoidon ohjaajaan. (http://www.pori.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus)

Hakutoiveita voi antaa enintään kaksi. Tee hakemus erikseen joka lapselle.

Korkeimman maksun hyväksymisen voitte ilmoittaa varhaiskasvatushakemuksen lisätieto-kohdassa sivulla (5).

Hakemusta täyttäessäsi lue ohjeet ja lisätiedot kysymysmerkki (?)-painikkeiden takaa.

Tietosi tallentuvat varhaiskasvatuksen asiakastietojärjestelmään. Varhaiskasvatuksen asiakastietojärjestelmän rekisteriote on nähtävissä päiväkodeissa tai Sivistyskeskuksessa.

Saatavilla olevat palvelut:

Minimera


Close Help